Gladis!

Ja precis så känner jag mig just nu! Och jag hoppas det håller i sig, men det kommer det. Jag kommer inte tillåta ngt annat. Nu ska det funka, så enkelt ere :) Just nu är vi hos linda och Calle, Fredde är med oss oxå. Alla har slutar röka, jag sen typ två veckor och linda och Calle sen idag.. Så dom är ju lagom roliga ;) ska ut och gå och bränna lite fett tror jag. Joy är lika nöjd och glad som vanligt, hon har blivit världens gosigaste och pussigaste(?) unge! :) Tjingilingis!

Hemma är bäst!

Nu är vi hemma sen två dagar tillbaka i underbara Sverige! Vi har haft det riktigt bra och det har varit fint väder 12 av 13 dagar :) Nu har vi laddat på med D vitamin och är bruna och fina! Tack igen mamma Nicke och Erik för en helt underbar tid! Och tack linda och Pillan som tog hand om mina bullisar! Joy vaknade kvart i nio och det va ju riktigt skönt! Hade dock varit bättre om vi gått och lagt oss innan halv 1 på natten. Ja fast inte Joy såklart, hon somnade vid halv 9. Nu ligger vi och myser i soffan och tittar på barnprogram men jag behöver hoppa in i duschen så jag blir människa igen. Får se vad den här dagen bjuder på! Igår var pappa och Joel förbi här och lekte med oss och gav Joy en cykel :) Kanske ska ut och provcykla lite :)

Pirripirri

Pirret i magen är garanterat här! Imorgon flyger vi till spanien och jag har varken packat, diskat, städat, hängt tvätten osv osv... Sitter på jobbet och kan inte göra så mkt åt det nu iaf. Det blir en kväll med full rulle helt enkelt! Joy kommer hem ikväll med :) hon ville följa med mamma och jobba imorse men icke.. Gud vad bra vi ska ha det, om vi överlever flyget vill säga... Fredag den 13, känns inte bra!! Av er som inte förstått det ännu.. Eller oavsett.. Måste bara skriva det, har lust att skrika det över hela jävla världen! JAG SAKNAR MIN FAMILJ!!!! 💜

Stupid bitch

Oh weard! Appen funkar! :) Det var ett tag sen den fungerade så nu kanske man blir duktig på blogga? Upp och ner, ner och upp. Totalt fucked up i hela mig! Vet mkt väl vad som hänt och ställer mig frågan minst hundra gånger per dag, kommer det funka? Jag är ju ingen spåkärring men det har ju faktiskt aldrig gjort det förr så varför skulle det göra det nu? Nä jag vet inte.. Men en sak vet jag! Och det är att jag V I L L att det ska fungera, såklart jag vill. Det är väll allas högsta dröm? Jag kan inte rå för mina känslor, jag vill inte känna som jag gör. Men jag känner såhär. Hur gör man? Svalnar känslorna mer och mer ju längre tiden går, eller lär man sig att leva med det och glömmer aldrig? Har försökt gråta ut förut och sen lägga på ett happy face och åtminstone spela glad, men sen när man sitter i sin ensamhet så kommer allt som ett jävla brev på posten och man inser att det kanske inte ÄR så bra. Jag är bara så jävla less, jag pallar inte gråta. Jag vill bara vara glad och lycklig och känns lugnet i mitt liv. Har varit ute två gånger men en sak är jävligt säker och det är att jag kommer inte gå ut och festa igen fören jag mår bra, riktigt bra. Det räcker med att någon bara tittar på mig efter några öl så sitter jag och bölar hela kvällen. Jävla mupp alltså. Känner inte igen mig själv, det är inte likt mig. Jaja, det här blev ett skumt inlägg med bara massa tankar. Och vet ni? Jag kommer sluta prata med folk om mina känslor. Bara för att. Läs om ni vill, annars finns det typ miljoner andra bloggar att följa! Hej!

Tröttis

På bussen snart hemma nu, trött som vanligt..

Joy somnade ca kvart i sju igårkväll och herregud vad rastlös jag blev! Städade som en galning och sen kom katta tack och lov!
Imorgon ere dubbelpass som gäller och jobb även på lördag. Joy skulle egentligen ha pappahelg men så blev det inte så hon får leka med mormor fredag till lördag tills jag hämtar henne, men ingen är nog nöjdare än lilla Joy!

Vet ni? Hon är så himla rolig min dotter! Det är så kul att umgås med henne och höra alla knasiga saker hon säger. Hon är en liten person nu, och hon är en helt ljuvlig person!

..

Uppe innan tuppen och herregud vad jag bara ville sova vidare, Joy med! 
"mamma sova mera sängen"
Efter att ha blivit nerbäddad i vagnen med filt, snuttis och välling gick det bra iaf :)
Tror ni inte Alva spydde innan vi skulle gå då? Sånt händer ju bara när det inte får hända.
I vagnen på väg till dagmamman berättade jag för Joy att hennes badkläder ligger under vagnen, då sa hon "mamma kommer tillbaka",
Hsllå! Jaaa!  Lilla plutt!
 
Jag älskar dig över allt i hela världen Joy !
 

Joy, mitt allt

Dags att börja föra privat dagbok igen.
Helt jävla galet att sånt ska behöva göras, och till vilken nytta vet jag faktiskt inte heller!
Hir långt får man gå? 
 
Jag är så glad att jagalltid finns för min dotter. Hon är hela min värld och jag skulle aldrig svika henne! 
När hon är såpass stor kommer hon själv förstå, jag ser fram emot den dagen samtidigt som den dagen känns läskig. 
Honägare blivit så stor min lilla tjej, idag gjorde hon ett bra försök till att sjunga sjörövarfabbe och herregud vad gulligt det var :)
Imorrn ere föräldrar fika för mig och linda hos dagmamman :)
Efter får vi se vad vi gör!
Ska kissa hundarna och sova nu, upp 5 imorrn :/ HEMSKT!
 
Hej
RSS 2.0